BIGPRINT HUNGARY Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

BIGPRINT HUNGARY Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-18
A fizetés tényleg nem a legtöbb, viszont cserébe legalább a cég korrekt. Nem egy agyonhajtós a munka, eléggé rugalmas a hozzáállásuk. A munkatársaimat viszont egyszerűen imádom. Mindenki nagyon rendes és készséges, ha elakadok bárkitől kérhetek segítséget, azért ez szerintem egy ilyen munkahelyen nagyon ritka. Eddig voltak már rossz tapasztalataim is emberek terén, de itt szerencsére megváltozott a véleményem.
2017-09-27
Nem egy jó hely koszos kellemetlen alulfizetett alulbecsült, senkinek se merem ajánlani mert a melósokon spórolják le a legtöbb pénzt. Emiatt keresik is bőven az embereket, de legtöbbször elég hamar el is pártolnak innen az emberkék.
2017-06-16
A cég folyamatosan növekszik és keresi az új embereket. Ez főként köszönhető a beruházáoknak és az alacsonyabb fizetéseknek főleg a gyártásban. Korrekt normális vezetés, magasabb szinteken jutalékok és bónuszok előrelépési lehetőségek.
2017-01-23
Alacsony fizetes nem nezik semmibe az embert mindener a kisember a hibas az unioban ilyet mar nem szabadna megengedni!!!
2013-04-29
x
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XI. kerület, Hamzsabégi út 60.

1998-ban kezdte meg működését a csoport, aminek magyarországi képviselete Budapesten van. Óriás méretű nyomdagépekkel rendelkeznek, amivel megfelelnek a mai kor minden követelményének. Azonban nem csupán a nyomdai termékek gyártását vállalja a cég, teljeskörű szolgáltatást nyújt a nyomdaipar és a grafika területén.

Vélemények más cégekről