BESEL & SCHWAELLER-Kapcsolóber. Kft - állás, fizetés, munka vélemény

BESEL & SCHWAELLER-Kapcsolóber. Kft

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-24
Sok jót nem tudok a cégről mondani műszakos meló tehát jah a szabadidiő eléggé meg van vágva előre kell tervezni. Szerencsére ezzel nincs baj a beosztás előre megvan de ha nagy a gáz a műszakvezetővel meg lehet dumálni a dolgokat. A fizu sem olyan híresneves főleg a munkarendhez képest de annyival máshol se adnak többet hogy átmenjek. Még a melóstársak is rendben vannak nagyrészt.
2017-07-30
Ketkezi munkasoknak nem jo ceg de az iroda az rendben van, nincsenek szadista hajlamu fonokok meg vezetok. Csak az a kar, hogy a fizetest itt se merik valami jol, valahogy az en penzem is a fonok szamlajara kerul.
2017-04-11
A fizetésem még mindig keveslem a vezetők meg a melósokon gazdagszanak meg ez egyenesen felháborító. Azért tart itt az ország ahol tart, mert ilyen emberek vannak vezető pozícióban. Nem is véletlen, hogy mindenki elmegy inkább külföldre!
2017-04-05
Nem nagy szam tipik keves fizu szar es sok melo hely egy a szazbol
2017-03-13
Ide most nagyon nem szeretném kifejteni hogy miért, de nem jó munkahely, újaknak időseknek akik nem bírják a terhelést azoknak semmilyen estre sem ajánlom!
2016-07-10
Nem rossz normalis melosok dolgoznak itt van etkezo meg minden. A fizu sem olyan rossz
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Baranya Pécs, Nagy-berki út 8/4

A cég fő profilja az elektronikai berendezések gyártása. Foglalkoznak áramelosztó készülékek, elosztószekrények és szabályozók gyártásával gyengeáramú rendszerekhez.

Vélemények más cégekről