Erste Bank Hungary Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Erste Bank Hungary Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-21
Nagyon szeretek itt dolgozni az emberek a környezet minden motiváló és modern. Állandóan segítünk egymásnak. A munkatársak között baráti a viszony. A fizetésemmel is meg vagyok elégedve, sok előrelépési lehetőséget tud a bank nyújtani.
2017-08-10
Nagy a nyomas mindig eladni kell, a fizetes pedig nagyon keves. A tulora kotelezo de persze kifizetve nincs. Sokaig kell dolgozni nincs az embernek maganelete.
2017-05-12
Sok embert elengedtek alacsony a fizetes az emberek se jok, nem szerettem itt dolgozni. Minden szabadidom szinte teljes egeszeben a cegre megy megse haladok elore. Nem ajanlom senkinek!
2017-04-18
Borzasztó hely! Régen nem volt rossz, de most semmi esetre se menjen oda senki, kevesen vannak, mindenki stresszes, ideges, túlóra ezerrel, a kevés emberről száz bőrt lehúzni...egy pokol lett ! Ráadásul gyerekesnek meg abszolút nem ajánlott!
2017-03-02
Szeretek itt dolgozni, jó a környezet nagyon modern minden, a munkatársak is kedvesek rendesek. Sokat kell dolgozni, pörgés van mindig de fiataloknak nagyon jó. Terhelhetőnek kell lenni. A vezetők is támogatnak mentorrendszer van.
2016-11-28
Mindenki kétszínű és nagyképű aki itt dolgozik. A legtöbben utálják amit csinálnak, mindenki csak túlélni akar. A vezetők nem becsülik meg a dolgozók munkáját. Sokan köszönni sem tudnak. Elvárják, hogy az ember még a szabadidejéből is rájuk áldozzon. Magasak az elvárások senkinek sem ajánlom!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Népfürdő utca 24-26

Az Erste Bank az osztrák Erste csoport tagja, ami pénzügyi szolgáltatások teljes szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

Vélemények más cégekről