Starbucks (Amrest Kft.) - állás, fizetés, munka vélemény

Starbucks (Amrest Kft.)

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-15
Szeretek itt dolgozni a munkatársak nagyon rendesek, jó a hangulat a kávézóban, jó egy ilyen nagynevű láncnál dolgozni. Aki szeretne tud részmunkaidőben is dolgozni, de én teljes munkaidős vagyok. A munka nálunk elég pörgős főleg hétvégén, szóval az esti alvás mindig jól megy :D A fizetéssel nagyjából elégedett vagyok, persze családot nem ebből fogok alapítani de fiatalként ennek is örülök. Vannak jópofa továbbképzések oktatások ezeken részt kell venni, de az ember legalább mindig rá van kényszerítve, hogy tanuljon. Szeretek itt dolgozni!
2017-09-27
Nem lenne rossz itt dolgozni mivel nagynevű cég és a tapasztalatszerzésre nagyon jó. Viszont profitorientált a cég és semmi más nem érdekli a vezetőket. Így a fizetés az nagyon gyászos és ráadásul mindig nagyon sokat várnak az embertől folyamatos a pörgés és a stressz.
2017-06-05
Én dolgoztam starbucks ban még 2 évvel ezelőtt ,akkor ott br. 175 ezret kaptunk, ami annyit jelent hogy kb 122 ezer kézhez plusz volt még 4500 ft cafeteria ,de ezt kérhetted bérlet támogatásba is. Ja és 8 és fél óra műszak plusz mínusz ha ugye zárós voltál akkor az több volt. Előtte van barista tanfolyam elm/gyak, meg vizsga is, és névre szóló starbucks-os oklevelet kapsz, ha elvégzed, ennek annyi a hátránya ,hogy nemigazán egyezik a hogyismondjam normál barista képzéssel, ez is amolyan starbucks módon van, nem olyan részletes, nem volt latte art, csak ilyen starbucks art szerű,szal ami az adott italokhoz kellett díszítés a rendes kávéházi sztenderd latteart meg ilyenek nem...gondolom ez is ilyen starbucks képre ment, mert utána pont emiatt szívtam meg kicsit, hogy elmentem egy olyan helyre ahol kellett volna és hát azt nem tudtam.
2016-12-21
A melo nagyon függ hogy melyik kávézóról van szó. Forgalmas helyen (pl Westend) nem jó dolgozni főleg annyi pénzért amit adnak, de egy nyugisabb helyen lévő már nem annyira rossz. Sok a munka és nagyon fárasztó egy munkanap. Napi 3 kávé azért jár, meg cafeteria is de az még 10e Ft sincs.
2016-10-18
40 oras munkara max 120-at lehet kapni meg kis cafeteriat…ja meg kavet. Nagyon keves fizetes! Diakmelonak egy-ket honapra talan eleg.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Budapest, Teve utca 1. a

Az AmRest Cofee Kft működteti a magyarországi Starbucks kavézókat.

Vélemények más cégekről