NIKETRANS Targonca Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

NIKETRANS Targonca Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-26
Utaltam itt dolgozni mert mindig csak basztattak mikor lesz ez mikor lesz az, mindig sietni sot kapkodni kellet rengeteg volt a vita a nezetelteres. A fizetes hiaba volt jo ha az ember idegileg alig birja. A fizetes meg hiaba volt a penz bizony nem minden emberek! Nem ajanlom!
2017-10-16
Jó a fizetés viszont sokat kell melózni állandó a hajtás, minden tegnapra kell. A jó kereseti lehetőségnek sajnos ára van.
2017-07-13
Ahogy előttem is sokan írták már korrekt kereseti lehetőség de egyáltalán nem nyugis napok jellemzik a céget. Magasak az elvárások, állandó a nyomás ezt páran nem is bírják, szóval csak az idegileg edzetteknek ajánlom!
2017-06-10
A fizetés elég jó de nem egy nyugdíjas állás leginkább pörgős fiataloknak való. A vezetés hozzáállása nagyon nem megfelelő vagy rajtad vagy az alkatrészeken akar spórolni. Sokszor tulzó elvárások.
2017-05-22
Nem ajánlom mert a spróolás jegyében történik minden, ember is alig van meló meg akad bőven szóval mindenki fáradt és meggyötört. Állandóan sajtolják a technikusokat a legolcsóbbat hozd ki a legjobbat, ne bassz el semmit de pörögj mert amúgy még túl sokat kellene neked fizetni. Szóval kicsit sem ajánlom ennél ezersze nyugisabb munkák is vannak amiket nyugodtan lehet csinálni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Veszprém Balatonfûzfõ, Szállás utca 1.

A cég targoncák kereskedelmével illetve szervizelésével foglalkozik.

Vélemények más cégekről