Hermann Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Hermann Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-30
Itt aztan kiderul ki a legeny a gaton. Nehez fizikai munka pakolas itt edzodnek az igazi emberek. A jo melosokat itt biztosan szeretik es ha kersz valamit meg fogjak adni mert eleg keves mar itt is a valamire valo ember. A fonok ugy all hozzad ahogy te a melohoz. Nem kell szeretni csak csinalni. En nagyon elgedett vagyok.
2017-09-22
Tipikus átlag magyar munkahely azzal a különbséggel, hogy itt nincs elszámolatlan túlóra és nincs kettős munkaidő nyilvántartás sem. Korrekt cég!
2017-05-21
A munkahoz kepest kevesnek erzem a fizetest!
2017-03-12
Nekem csak egy atlagos melohely nem vagyok tole elajulva meg semmi. Szar a melo mondanam se kell dogfaraszto de ha az embernek kell a penz meg kell erte dolgoznia. Munkatarsakkal jo szokott lenni a kedvunk bar beszelgetni nem sok ido van max szunetekben. De akkor mindig megy az ugratas.
2017-02-28
Elég kemény a meló itt, de rendesen meg is fizetik. A gépeket jól karbantartva elég jól lehet termelni, itt mindent annak szentelnek alá. Itt senkinek se simogatják a lelkét, ha baja van mondja mindig megpróbálják megoldani. A pénzt szépen utalva mindig megkapjuk nincs csúszás meg jajj bocsi most csak ennyi a többi majd zsebre. Korrekt normális cég!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Fegyvernek, Kun Farkas út 9.

A teljesen magyar tulajdonú vállalkozás fémfeldolgozással, azon belül is feémek felületkezelésével (galvanizálás, horganyzás, eloxálás, polírozás) foglalkozik.

Vélemények más cégekről