NP Hungária Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

NP Hungária Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-25
Gyenge a fizetes es nehez a melo!!!
2017-09-17
Kiszámítható és megbzható stabil munkalehetőség már hosszú évek óta. Cserébe gyenge fizetés nem jó körülmények.
2017-06-16
Minden van ami egy gyárban szokott lenni kajálda busz étkező stb. A munka elég nehéz sietős meg persze meleg, az emberről szakad egész nap a víz. Főleg fiatalok csinálják ők még jobban bírják. A fröcsisek jól megvannak fizetve a többiek már nem annyira. Fix műszakos munkarend elég ritka a túlóra.
2017-03-12
szeretek itt leni jok a munkatarsak. A munka maga eleg nehez foleg a kezdetek voltak szarok de segitettek.A korulmenyek eleg nehezek a fizetes se olyan jo, de a kafeteriaval mar azert elviselheto.
2016-12-03
Zajos melóhely, a körülmények se jók főleg a fröccsöntőben. A többi hely már elviselhetőbb, normális munkatársak elég jó vezetés. Biztos állás. Átlagos a fizetés. Segítőkész emberek.
2016-11-23
Közel van a lakhelyemhez, de megy céges busz is akinek szüksége van rá. Több mint 10 éve dolgozom már itt és még mindig itt vagyok tehát annyira nem is rossz. Lehetőség van előrelépésre a cégen belül, számos oktatás szokott lenni, szorgalom kérdése az egész. A bérezés szerintem elég jó. Nagyon humánusak a vezetők.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmárton, Ipari park 07/54 hrsz

A cég műanyagipari termékek gyártásával, fröccsöntéssel, műanyag alkatrészek összeszerelésével, festésével foglalkozik. Fő piacai az autóipar, háztartási gépek gyártói.

Vélemények más cégekről