Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság (ÉMVIZIG) - állás, fizetés, munka vélemény

Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság (ÉMVIZIG)

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-20
A fizetes nagyon keves de meg mindig jobb mint kozmunkan, a fonok meg elegge elnezo sokszor bar nem annyira mint a hivatalnal.
2017-09-17
A munkatársak miatt értékelném csak, amúgy monoton nehéz a munka...
2017-09-01
Sokszor van lazább nap főleg ha nagyobb projekt van. A környezet tűrhető, viszont sok a rossz főnök. A munkatársakkal nagyon szeretek dolgozni rengeteg jófej arc található meg. Régi összeszokott bandáról van szó. A fizetés nem a legjobb de itt a környéken annak is örülni kell, hogy van hol dolgoznod nem nagyon lehet válogatni.
2017-06-28
Sok jót nem tudok mondani nem jó munkahely senkinek se!
2017-05-21
Keves a fizetes szar az egesz amugy meg rengeteget hajtanak
2017-04-09
NEm szeretek itt dolgozni de jelenleg nincs jobb. Egyszerűen nehéz sokat kell menni ráadásul sokszor nagy a nyomás, mert rengeteg dolgot meg kell csinálni. Emiatt pedig rengetegszer van kapkodás és a munka nehézségéhez képest a fizetés az semmiség. Nem jó!
2017-03-21
Jo itt dolgozni bár az emberek miatt szeretem mert ha a pénzt nézzük, abból nagyon karcsú! A főnökeim se szeretem állandóan csak pattognak!
2017-03-15
Mit is mondhatnek nem egy alommelo mert sokat kell dolgozni asni a hidegben melegben. Mellette rengeteg kell ossze-vissza rohangalni nincs szinte allando hely.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolc, Vörösmarty u. 77.

Az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság a BM irányítása alá tartozó vízügyi igazgatási szerv, melynek működési területe 3 megyére terjed ki: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Vélemények más cégekről