Wuppermann Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Wuppermann Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-25
Nem kell itt rinyalni meg fosni a szot engem az erdekel hogy fizessenek meg es a penzem szepen minden honapban kapjam meg. A munka mindig is ilyen volt faraszto azert munka!
2017-09-23
Nem jok a korulmenyek ez biztos h nem egeszseges egesz nap a melegben proban mocsokban. Aki birja annak viszont jo hely lehet mert elegge busasan fizetnek tamogatjak a lakhatast annyira kell nekik az ember..
2017-09-17
Az egészségre nem valami jó hatással van az itteni meló de megfizetik. Mindenki döntse el neki melyik a fontosabb.
2017-07-25
Német vezetés ez hoz magával pár hülyeséget, sok adminszitratív marhaságot megkövetelnek. A környezeten kavíthatnának már inkább valamit mert ami itt van az szinte elviselhetetlen. Annyia a szerencséjük, hogy jól megfizetnek minket mert amúgy nem lenne sok melósok az tuti.
2017-05-31
Sok es kegyetlen melo, tulorazni is boven kell a keves ember miatt. A vallalat amugy mindent elszamol bejelent a megfelelo vedelmet megadja bar ez is keves. Nincs nagy elorelepes a cegnel a melos dolgozik es befogja a szajat. Munkatarsak kozott altalaban jo a hangulat hamar eltelik a kokemyen nap. A fizetest ahogy irtak mar eleg jo de ezert alozatot is kellhozni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Gönyû, hrsz 098/2.

A német családi acélipari cég 2016-ban kezdte meg működősét Győr-Gönyű kikötőben, ahol pácolással és tűzihorganyzással foglalkoznak.

Vélemények más cégekről