Gabonakutató Nonprofit Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Gabonakutató Nonprofit Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-20
Úgy sejtem, hogy itt mindenki meg van elégedve pedig azért ez közel sincs így. Azért nekem pl elég nagy felelősségem van itt, rengeteg álmatlan óra sok sok befektetett idő, az eredmények felmutatásának érdekében. Erre fel a fizetésem a béka seggét súrolja, versenyszférában sokkal de sokkal többet lehet keresni, megbecsülik a befektetett időt anyagilag is. Persze fontos az erkölcsi elismerés de az anyaginak is követnie kellene, hiszen nélküle semmit sem ér.
2017-06-14
Időben rendesen kapok fizetést nagyon sokat lehet fejlődni támogatják a tanulási lehetőségeket és a fiatalokat. Szeretek itt dolgozni minden nap nyugodtan jövök be nem kell stresszelni meg görcsolni a hülyeségek meg az emberek miatt. Sok pluszt is kapunk! Ajánlom!
2017-03-08
Jó fizetés igazán innovatív és motiváló környezet megfelelő sőt piacképes fizetés.
2017-02-22
Egy biztos jó kollégákkal rendelkező munkahely. Ettől eltekintve sajnos a fizetésem nagyon kevés de ezt juttatásokkal próbálják meg amennyire csak tudják ellensúlyozni. Sajnos sokszor azért az is kevés, vállalok néha pluszt is mert emellett kell. Viszont ebből már kiderült, hogy elég jól tervező a munka nincs ok túlóra eléggé nyugis a helyzet.
2016-01-23
Korrekt kiszámítható állami munkahely, közszférához szokott fizetéssel.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Csongrád Szeged, Alsó-kikötő sor 9.

A nonprofit állami irányítás alatt lévő vállalat növénynemesítéssel foglalkozik.

Vélemények más cégekről