FLÓRATOM Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

FLÓRATOM Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-26
Középszerű cég gyenge fizetéssel jó munkatársakkal, normális emberséges főnökökkel. A munka se volt egetverően nehéz persze az emberről sokszor szakadt azért a víz. Pillanatnyi pénzhiány ellen ajánlom, de senki se ebből veszi meg álmai lakását.
2017-09-10
Bejelentett melón voltam náluk a munka egyáltalán nem volt megerőltető de a fizetéskor nagyot csalódtam mert sokkal többre számítottam. Ezért hamar ott is hagytam nekem rendes melóhely kell normális fizetéssel.
2017-07-26
orulok hogy van melohelyem megfizetnek normalisan sot a fonok meg elore is tud penzt adni ha szukseges nromalis jofej arc
2016-10-30
Nem dolgoztam itt sokáig de nagyon szerettem, korrekt munkát kínáltak ami nem volt túlságosan megerőltető és unalmas sem. A munkatársaim nagyon szerettem, a lazább napokon rengeteget beszélgettünk, nevettünk csak úgy pörgött le a nap. A fizetéssel se volt problémám, az elvégzett munkának megfelelő bért kaptam, egy kertészetben nem atomfizikusi fizetésre kell várni és senki sem fog csalódni ;) Szóval szerintem szuper ajánlom másoknak is!
2016-06-20
Nagyon szeretek itt dolgozni, bárkinek bátran merem ajánlani. Jobb mint sok más cég ahol dolgoztam, rugalmas a munkaidő, irót jófej csapatban dolgozhatom, korrekt és normálisak a főnökök.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Csongrád Szeged, Külterület 35.

Mezőgazdasággal azon belül is növénytermesztéssel foglalkozó vállalat.

Vélemények más cégekről