TRIGO Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

TRIGO Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-22
A raktárban dolgozom itt azért elég nagy a hajtás a pörgés soknehéz zsákot kell pakolgatni, békázni ilyesmi. A nap végére azért alig érzem a lábam. A munkahelyem viszont fix és túlórázni sem kell, ennek pl nagyon örülök van időm a családomra meg otthoni teendőkre is. A pénzzel nem vagyok annyira elégedett, habár leglaább itt mindin megkapom nem úgy mint a régi helyemen.
2017-08-12
Jo a fonok es orulok hogy munkat tud nekem adni. nagyon szeretek itt leni es dolgozni minden szempontbol probalom legismeretesen csinalni amivel megbiztak. a hejet is nagyon szeretem az itt dolgozo embereket is sokkal nagyon joban vagyok. A fizetesem is eleg szokott leni.
2017-07-26
Megélhetést tud biztosítani nekem és a családomnak. Megbecsülik a munkámat adnak előrelépési lehetőséget is. Szeretek itt dolgozni.
2017-05-11
Nincs elég fizetés a munka unalmas nem hosszútávra való. Pár hónapig egy-két évig míg az ember nem talál mást, vagy ami tetszik neki, addig a pénzhiány leküzdésére jó. De a továbbiakra nézni már szerintem elég gyenge. Sehova nem fogsz fejlődni megmaradsz ott ahol vagy. Amúgy A főnök korrekt ezt nagyon becsülöm benne.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Bács - Kiskun Baja, Szabadság út 150.

A vállalat vetőmagok, növényvédő szerek nagykereskedelmével foglalkozik.

Vélemények más cégekről