Ritz Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Ritz Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-24
Jok a munkatarsak, jo a gyar de a melo egy sz*r allando es hulye hajtas van, mindenki csak tulelni jar a gyarba mert kell neki a penz. aki valaszthat az nem ezt valasztja.
2017-10-12
Túl nagyok az elvárások egyszerűen szinte lehetetlen teljesíteni ilyen termelési mennyiséget. Vagyis muszáj mert kihajtják belőlünk egyszerűen. Nagyon elégedetlenek vagyunk már. Csakis de csakis azért maradok még itt mert a fizetés jó.
2017-09-29
Elég nagy probléma, hogy nincs semmi előrelépési lehetőség. Azért mérnökként én úgy jöttem ide, hogy tanulok fejlődöm mind anyagilag mind tapasztalatokkal és utána tovább tudok lépni. De eddig ez a cég egy nagy csalódás. Fizetésben sem teljesíti az elvártakat részemről.
2017-09-25
A cég amit lehet megad busz meg kajálda öltöző van erre probléma nem lehet. A rosszabb inkább az, hogy nincs rendes fizetés, meg fizetésemelés se idővel. Vezető is csak az akinek köze sincs az egészhez. Borzasztó senkinek sem ajánlom!!!
2017-07-11
Fizetésben irtó gyenge és se előrelépés se semmi. Max gürizni lehet csak akis minimálbérért.
2017-05-22
Normalis fizetes helyett inkabb hulye utalvanyokat adnak, az meg azert nem olyan azzal nem lehet mindenhol fizetni. Hagyjuk inkabb nem eri meg itt dolgozni nem is veletlen hogy csoportosan mndenki hagyja el.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Bács - Kiskun Kecskemét, Gábor Dénes utca 1.

A vállalat transzformátorokat és villamosipari berendezéseket gyárt.

Vélemények más cégekről