Kecskeméti Konzerv Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Kecskeméti Konzerv Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-25
A konzervgyárban szeretek dolgozni mindent adnak van szép étkezőnk is. Az én munkám elég könnyű és viszonylag fix a munkaidő jól tervezhető szabira is mindig elenged a nagyon rendes főnök.
2017-07-26
Biztos munkahely még egy darabig. Nagyon jó munkahelyi közösség a munkatársak összetartanak. A bér átlagon aluli elégedetlen vagyok vele.
2017-06-27
Hat a melo nehez a melostarsak jok de a penzem nagyon keves. emelhetnenek mar rajta ha olvassak itt.
2017-02-20
A nehézségek ellenére is szeretek itt dolgozni jó munkahelynek tartom főleg itt helyben, ahol azért nem dúskálunk a lehetőségekben mint máshol. Az itt dolgozó embereket nagyon szeretem, tényleg jó közösség alakult ki az évek során és szerencsére nem is változik sokat főleg a keménymag nem. A meló attól függ hogy hol kell dolgozni, így lehet könnyű is de azért a raktárban már erősebb emberek kellenek. A főnökeimmel elég jó viszonyt ápolok, hallomásból tudom, hogy azért alegtöbb helyen tényleg odavaló és emberséges vezetők vannak. A fizetés sajnos tényleg nem acélos, itt a városban még elmegy de más helyről nem vonzza ide a munkavállalókat mindenki inkább megy Pestre. Viszont ettől függetlenül aki engem megkérdez én mindenki dicsérni és ajánlani szoktam.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Bács - Kiskun Kecskemét, Szolnoki út 35.

A gyár fő termékei: a dobozos csemege kukorica, zöldborsó és bab konzerv mellett a paradicsom sűrítmény és a bébiételek.

Vélemények más cégekről