Postaautó Duna Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Postaautó Duna Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-02
Nem utálom de nem is szeretem. Mivel muszály valamit csinálni és dolgozni kell azért vagyok itt. De intézik már a jobb melóhelyet lépek is innen a picsába.
2017-08-14
Mindenkinek lehetnek rossz napjai de a fonoknek csak az van! Mindig elegedetlen semmi sem eleg neki es meg o sajnaltatja magat. Hat persze es az ilyet ki sajnalja majd aki napi 10 orat is lehuz de a csaladjat alig tudja ellatni! Szegyellje csak magat!
2017-07-26
Szeretek itt dolgozni, változatosak mindig a munkák a teljesítméyünk pedig meg va fizetve. A kollégák nagyon jó hozzáállással rendelkeznek, a bérem kielégítő.
2017-06-22
Rosszból annyi van hogy nem akarom sorolni, a jó dolgok a belevaló munkatársak meg a reggeli kávék. A nap egyetlen fénypontja a többi szenvedés csak.
2017-04-23
Alig varjuk hogy vege legyen a napnak mert senki se szeret itt lenni csak muszaly. A fizetes is pocsek a melo is nehez es meg raadasul minden aldott nap sietni kell de ha beteg a gyerek az nem erdekli a fonokot alig akar elengedni. Hat nem kivanok neki szepeket!
2017-03-28
Pocsek az egesz se megfizetve nem vagyunk se normalis korulmenyek nincsenek es tolunk varjak el a csodat. A fonokot semmi se erdekli csak a penzet szamolgatja!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Hajdú-Bihar Debrecen, Monostorpályi út 35/A.

A Postaautó a Magyar Posta kötelékében lévő járművek, illetve más egyéb járművek javítását, szervízelését végzi.

Vélemények más cégekről