HAJDU Autotechnika Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

HAJDU Autotechnika Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-06
rengeteget kell melozni nagyon keves penzert es meg kevesen is vagyunk sokszor kell tulorazni menni ami ennyiert nevetseges. kihasznaljak hogy a helyieknek nem nagyon van mas munkajuk.
2017-09-12
Senkinek ismétlem senkinek nem ajánlom kihasználják és kisajtolják a melósokat nem véletlenül nincs sok régi dolgozója. Kerülendő!!!
2017-08-02
Aki dolgozni szeretne itt fog tudni nem kell kozmunkan szenvedni. Viszont a melo itt se jobb de van allandoan es nem kell attol felni hogy mikor nem adjak ide a penzt mert ez nem a kapafold ahol atbasszak az embereket.
2017-07-26
Semmiben sem kiemelkedő azért tud még meglenni mert itt nagyon kevés a munkalehetőség a környéken.A fizetés nulla a hely se egy nagy szám sok a melo kizsigerelik az embert.
2017-05-02
Régi a cég de fizetés is a régmúltban akadt. 5 évvel ezelőtt is ennyit kerestem aminimálbér az minimálbér. Nem hiszem el, hogy nem képesek egy picit emelni. Mikor valaki megemlíti meg jön a siránkozás, hogy ennek is örüljünk, meg hogy mennyire nem megy most a cégnek….hát látom mennyire nem megy céges bulik meg ilyesmire van pénz. Szánalom!!!!!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Hajdú-Bihar Téglás, 0135/32

A cég az autóipari beszállítói részére gyárt alkatrészeket.

Vélemények más cégekről