AKG Alföldi Kohászati és Gépipari - állás, fizetés, munka vélemény

AKG Alföldi Kohászati és Gépipari

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-04
Nem a világ legkellemesebb munkahelye, de azért lehet ennél sokkal rosszabbat is találni nem is egyet ahol tényleg rabszolgamunka folyik. Itt legalább a fizetés eléri az átlagot nem minimálbérért hajtják ki az emberből még a sz*rt is! A kollégákat pedig különösen szeretem jó kis gárda van itt.
2017-09-10
Nincs normalis fizetes normlais munkakorulmenyek es meg csodalkoznak hogy egyre kevesebb a dolgozo. Ezzel pedig a tobbieket szivatjak meg jol mert eddig is alig birtuk mar de azrt ket ember helyett egynek dolgozni felhaborito lassan. Persze ha tobb penzt merunk kerni akkor meg jon a isrankozas hogy nem megy a cegnek. Es a tulajnak telik uj kocsira de erre nem?
2017-08-25
Utalok itt lenni de nincs meg mas szoval addig muszaly vagyok itt szenvedni, minden szempontbol nagyon szar hely, senkinek se ajanlom.
2017-06-15
Kemeny melo szar az egesz. Se rendes penz az uzem is koszos mocskos az ember mint egy ordog ugy nezki meg szerencse hogy egy zuhanyzot beraktak legyunk mar emberek a nap vegere. A bejelentes meg a tobbi szerintem alap a mai vilagban. rosszra ertekelem nalam 1es
2017-02-12
Szar a melo es ennyit adnak csak erte felhaborito
2016-04-25
Igazi férfinak való kemény munka de valahogy mégis szeretem. Sok barátom dolgozom itt, de a fizetés nagyon kevés
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Békés Orosháza, Gyártelep u. 8

A társaság a kohászat, azon belül is a vaskohászati szakágazat tagja.

Vélemények más cégekről