DANIELLA Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

DANIELLA Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-08
A szükséges eszközök (telefon, számítógép) biztosítva van ugyan de a fizetéssel kicsit sem vagyok elégedett. Az alapfizetés nem eléggé motiváló, nincs biztosítva az előrelépés sem. Emiatt lemaradnak a bónuszok így a fizetés a nagyon alacsony és az alacsony között ingázik valahol. Elhiszem hogy valakinek bejött, de aki nem biztos magában annak nem ajánlom!
2017-10-12
A munkahelyi környezet nagyon jó, mindenféle modern eszköz biztosított a munkavégzésemhez. A fizetés átlagon felüli, amihez még jönnek teljesítményarányos bónuszok, illetve cafeteria is van. A munkatársaim is nagyon jó emberek, nagyon jó az összetartás, néha vannak ugyan kisebb viták, de ezekkel egyáltalán nincs semmi probléma mindenhol előfordul. A feladatok nehezek de megoldhatóak, ez segíti elő a folyamatos tanulást és fejlődést. Minden kollégának folyamatos képzéseken kell résztvennie, illetve önkéntes alapon különböző konferenciákon is részt lehet venni. A cég még azt is támogatja, ha valaki egyéni alapon szeretne iskolába járni, a későbbi előlépés garantált.
2017-07-26
Nem mondanám egy rossz helynek talán csak annyi, hogy a fizetés nem igazán acélos. De amúgy mind a csapat mind a vezetőség ot van a toppon jó itt dolgozni egy rossz szavam nem lehet.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Hajdú-Bihar Debrecen, Köntösgát sor 1-3.

A Daniella Kft. villamosági termékek kis-, és nagykereskedelmével foglalkozik.

Vélemények más cégekről