Magna Car Top Systems Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Magna Car Top Systems Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-02
A munkatársakkal jól ki lehet jönni és a munka se olyan rossz. A körülmények sok más hasonló céggel ellentétben elég jók, a munka műszakokban megy, szóval kiszámítható. Túlóra néha be szokott csúszni de nem annyira jellemző. A fizetés annyira nem jó, de szoktunk kapni minden hónap végén Erzsébet utalványt is meg beiskolázási utalványt. Nem tartom a világ legjobb munkahelyének sőt távol áll attól de annyira nem is panaszkodhatok elvagyok itt.
2017-07-26
Varrónő voltam, átlagos munkahelynek mondanám, ahol jófej emberekkel lehet dolgozni. A munka nem volt jól megfizetve de nem sunyiztak vagy csíptek le a béremből ok nélkül.
2017-04-12
Csupa rosszat tudok elmondani csak: alacsony fizetes, rossz munka, egesz nap csak ulni az ember laba elzsibbad alig van pihenoido, a fonokok leszarnak minket, magas teljesitmenyelvaras. Egyszoval nem ajanlom es nem is szeretem csak tonkreteszi az embert azert a kis penzert.
2017-03-21
Nincs normalis fizetes a munka meg nagyon faraszto az ember a nap vegere alig erzi a labat. Csak a kenyszerhelyzet hozott ide remelem minel hamarabb tudok valtani. Az egyetlen ertekelheto amit szeretek az a nagyon jo kozosseg.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Nógrád Szügy, Hársfasor 1.

Textiltermékeket készítő cég.

Vélemények más cégekről