Taghleef Industries Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Taghleef Industries Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-08-19
Nem sok a fizetes de a csaladom miatt itt kell maradnom. A munka elviselheto de nagyon jo lenne ha tobbet fizetnenek ebbol alig lehet megelni
2017-07-26
A fizetés nagyon alacsony, nem is igazán ajánlom én seninek se.!
2017-06-21
Korrekt melohely, jó közösség tanulási lehetőségek , tiszta rendezett környezet. A munkatársak eléggé vegyesek van akivel jól lehet dolgozni de van aki csak hátráltat. Kevés az igazán jó szakember ezért a termelésben sokszor vannak belassulások. A bérkompenzáció még mindig nem történt meg, pedig sokan járunk szinte állandóan túlórázni.
2017-06-15
Ha a fizetés nem lenne ennyire gyászos akkor még akár egy elég jó munkahely is lehetne. De a Jabilnál még szerintem így is ezerszer jobb, aki csak tud átmenekül ide, mert a körülmények a bánásmód itt mind jobbak. Nem hajtós biztos munkahely, ahol lehet étkezni, adnak cafeteriat jó a közösség, elviselhető a főnökség. Mindenki másképp gondolkodik de én azt mondom, ha megemelik a fizumat én bizony maradni fogok még egy darabig.
2017-05-12
Jó hely alacsony fizetéssel elég kevés előrelépséi lehetősségel normális főnökökkel. Aki csak itt tud gondolkodni annak ajánlom, aki mobilis az még az országot is jobb ha elhagyja egy normális munkahelyért.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújváros, TVK-Ipartelep , Gyári út.

A vállalat csomagolóanyagokat gyárt.

Vélemények más cégekről