AVIUS Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

AVIUS Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-25
Most átmenetileg jó mert biztos állásom fizetésem van a cégnél. DE innen mindenképp el akarok menni bolondokháza átjáróház az egész, emiatt meg mindenki tiszta idegbaj, rossz szájízzel megyek be dolgozni vajon mi lesz ma megint. Sokszor a családom mellől ráncigálnak be túlórára ami mondjuk főzés közben nem valami szerencsés. Most már senkinek se ajánlom!
2017-07-25
Nem ajánlom mert hatalmas a káosz. a vezetés egyáltalán nem ért a dolgokhoz. Mindig túlórázni kell, nem jó munkahely.
2017-06-25
Az egyik legrosszabb hely ahol valaha is dolgoztam senkinek se ajanlom mert se a penz nem jo se a munkatarsak a fejesekrol meg mar nem is ejtek szot. Mindenkinek jobb ha szep nagy ivben elkeruli.
2017-04-21
Régen jó hely volt de mostanság a nagy változtatások hatására egy nagy fejetlen cirkusz lett az egészből. Hozzá nem értő emberek akiknek elég hosszú volt a nyelve kerültek vezető pozicíokba, a jó munkaerős sorra hagyja el a céget. Folyamatosak a túlórák, amiket ide-oda csúsztatunk, de termelni is kell szóval nem egy kellemes hely. Nem ajánlom!!!
2017-03-23
A fizetes nem jo, a melo egyre szarabb sok a problema meg a baj par haverom mar le is lecelt es nagyon hivogatnak mashova.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Zala Nagykanizsa, Csengery u. 113.

A vállakozás üvegvázerősített műanyag profilokat gyárt.

Vélemények más cégekről