Teka Magyarország Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Teka Magyarország Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-31
Van előrelépési lehetőség jó fizetés megfelelő munkatársak.
2017-07-25
Jó munkahelynek találom, de sok dologban elégedetlen vagyok.
2017-07-23
Se a kornyezet se melo nem megfelelo hulyenek meg csak egy eszkoznek neznek kihasznalnak kemenyen. A munkatarsak se igazan segitokeszek mindenki csak a maga hasznat nezi. Nem ajanlom!
2017-06-30
Elég sok évet lehúztam itt azóta volt már tulajváltás is és évről-évre egyre rosszabb. Az emberek egyre hülyébbek, egyre többet kell dolgozni nagyobb felelősség. A fizetés meg stagnál, vagy csak a törvényi szintet tartja. Mindenki kezd érdektelen lenni, a régi jó csapat eltűnik. Az eszközök avulnak el de nem akarnak beruházni újakra, ami megint csak az ilyeneken csapódik le mert egyre nagyobb szenvedés a meló. Pár évvel ezelőtt még ajánlottam volna most viszont már nagyon nem!
2017-05-30
Nincs jó fizetés munkaidő is eléggé kaotikus, senki se tudja a helyét. A vezetés nincs mindig a helyzet magaslatán elég sok és nem a feladatkörünkbe tartozó problémát is nekünk kell megoldani. Nagyon szerettem itt dolgozni de ami mostanság megy eléggé elbizonytalanított.
2017-01-25
Nem rossz ugyan de ha a pénz több lenne annak csak örülnék. Kicsit keveslem itt a dolgokat.
2016-10-22
Nyugodt kiegyensúlyozott munkahely nagyon jó munkatársakkal megfelelő és inspiráló környezettel. A munkaidő nagyjából kötött van idő a családomra. A ledolgozott munkának megfelelő fizetés van, ami szerintem elég jónak minősül a magyar átlaghoz képest.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvár, Terv u. 92.

A Teka Magyarország (MOFÉM) a magyar szerelvénygyártás egyik meghatározó szereplője.

Vélemények más cégekről