QP. ZRt. - állás, fizetés, munka vélemény

QP. ZRt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-30
Atlagos munkahely mindenki teszi a dolgát. A fizetés időben érkezik, a túlóra is elvan számolva, a munka maga nehéz. rengeteget kell figyelni fizikailag fárasztó a lábat hátat megerőlteti. Fizetésemelés egy ideje már nem volt emiatt sokan elégedetlenek és hagyják el a céget. Ettől amúgy egy próbát még megér.
2017-08-13
senkinek sem ajanlom ausztriaban sokkal jobb lehetosegek vannak, tobb a fizetes itt is magyar fizuk vannak csak. a melos meg csak hulye melos marad itt is, nem neznek sokmindenbe minket.
2017-07-25
Nem valami faszan megfizetett gyarimelo. Lehet atruccanok Ausztriaba ott sokkal tobbet kapok ugyanezer. minimalberert nem eri meg gurizni
2017-06-12
sok tulora kemeny napok jellemzoek altalban itt. bejelentett stabil melo jo emberek etkezo stb. normal fizetes. a gyar nem valami baratsagos.
2017-04-12
Korrekt cégnek ismertem meg, emberi körülményeket nyújt, a vezetők rendesek emberségesek lehet hozzájuk fordulni, nem kiabálnak ordibálnak. A munkatársakról is csak jókat tudok mondani, mert egy-egy kivétellel mindenki nagyon rendes segítőkész. A cég biztos állást nyújt hosszútávú munkára is van lehetőség. A fizetés a magyar átlagot eléri, ez minden részére igaz a cégnek.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Gyõr, Rozgonyi utca 46.

Fémmegmunkálással és egyedi valamint sorozatgyártásra készülő alkatrészeket tervező és gyártó vállalat.

Vélemények más cégekről