IMS CONNECTOR Systems Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

IMS CONNECTOR Systems Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-24
Sok szempontból felveszi a versenyt egy fővárosi céggel is, egyetlen téren nem tudja teljesen ez pedig a fizetés. De még szerintem azért az országos átlag elejében vagyok így is. Jó hangulat megbízható normális vezetőség. Nagyon jó juttatások!
2017-08-01
Rendezett korulmenyek atlagosnak mondhato fizetes jo munkatarsak elviselheto fonokseg. nem lehet sokat fejlodni ezert inkabb lehet megprobalom majd az osztrakokat.
2017-07-25
Jó a fizetés és a munkakörnyezet is. A főnök nem basztat csak a munka menjen úgy ahogy kell. Ajánlom.
2017-06-24
Több éve dolgozom már itt mint informatikus és bátran merem bárkinek ajánlani. Megbecsülik a munkámat, mindig jó az általános a hangulat. A fizetés ugyan nem olyan jó mint mondjuk Pesten és előrelépni se úgy lehet, de itt mindenki sokkal közvetlenebb és szerintem a környezet is sokkal jobb mint a nagyvárosban. A vezetés a szabadidiő/szabadság tekintetében rugalmas, persze ezt tőlem is elvárják. A cég támogatja a dolgozók rekreációját, lehet menni sportolni kirándulni.
2017-01-28
Biztos munkahely elég jó juttatásokkal meg korrekt fizetéssel. Előrelépési lehetőségek is vannak persze ez magasabb pozíciókban értendő nem az operátoroknál. Oktatások szoktak lenni. A cég a megfelelő munkaeszközöket biztosítja a vezetőség hozzáállás is támogató. A munkavégzés történhet rugalmasan is, sőt egy idő után home office-ra is van lehetőség. A céges bulik mindig jól sikerülnek jó hangulat uralkodik a vállalaton belül a munkatársak között.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Sopron, Ipar krt. 27.

Nagyfrenvenciás csatlakozókat, antennákat tervező és gyártó vállalat.

Vélemények más cégekről