GREINER BIO-ONE HUNGARY Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

GREINER BIO-ONE HUNGARY Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-30
Orulok, hogy minden irodista ide irogat es hogy ok annyira elegedettek meg elszalltak. Jojjenek csak le a sorra meglatjak majd mi a valosagos magyarok istene. Itt nincs trecseles meg bratyi a fonokkel csak a kemeny melo es a szar fizetes!!
2017-08-12
Elégedett vagyok a céggel nagyon, tetszik a környezet a munkatársak és főnökök hozzáállása. A főnökök igazi vezetők, nem hajcsárok, a munkatársaim pedig földre szállt angyalok. A cég minden szempontból nagyon korrekt a jó munkát megfelelően megfizetik. A cégnél mindenki segítőkész, minden nap öröm bemenni mert tudom, hogy egy jó környezetben jó hangulatban nem csak pénzt keresek, hanem szakmailag is fejlődök és továbblépek.
2017-07-25
Minden téren átlagos munkahely, adja a tipikus alig több mint 160-as fizetését cafeteria meg a többi. Tuti álláshely, dolgozni akaróknak okés.
2017-02-02
Örülök a munkának itt mert a vezetőség hozzáállása nekem nagyon szimpatikus tényleg családbarát, a munkaidőm rugalmas. Az irodában nagyon jó a légkör, a munkámhoz minden amire szükség van megvan. A munkámat elismerik, az anyagiakkal is elégedett vagyok, szerintem jó fizetést kapok és ehhez jönnek még a különböző javadalmazások. Beígért előléptetés is kinéz, ennek kimondottan tudnék örülni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvár, Fertősor 7.

A vállalat egészségügyi termékeket gyárt.

Vélemények más cégekről