Rhodius Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Rhodius Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-02
Tipik gyar nem fizetnek jol a munka sz*r a fonok basztat hogy dolgozz a tobbiek meg idegesek. Nem szeretek itt dolgozni .
2017-09-18
Nagyon kicsi a fizetes de a melosokon sokat rohogok nagyon jopofak. Nem a kedvenc helyeim egyike de legalabbb nyugiban hagynak dolgozni. Meg nem sok idot huztam le de eddig meg jopofa kis mellekest is be lehet vallalni mellette.
2017-08-22
Egyre gyengébben megy a cégnek, de még mindig sok olyan ember van, aki állatira semmit se csinál mégis szép pénzt tesz zsebre. A melós meg aki termel meg a szaki aki karbantart az meg semmit se keres. Igazságtalanság van itt de nem lehet már ezen meglepődni!
2017-07-25
Biztos normális állást ad, nem valami jó pénzért. Viszont itt biztosan nem vernek át senkit és a túlórákat meg mindent kifizetnek, támogatják a munkábajárást.
2017-06-05
Hát gyerekek a munkahely tudtommal arra van, hogy pénzt keressünk de ez még annak is pocsék. Ígérnek fűt fát virágot cafetiát vagy mi a szöszt. De rendesen nem lehet keresni, a munkatársak nagyrésze is azért hagyja ott a céget. Ezzel az okosok is tisztában vannak mégse tesznek semmit. Ha így van akkor meg is érdemlik!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Veszprém Tapolca, Halastó utca 5.

A Tapolcán található vállalat autóipari partnerei részére gyárt mechanikus légzsák komponenseket.

Vélemények más cégekről