SW Umwelttechnik Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

SW Umwelttechnik Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-19
Rendben lenne de anyagilag nem igazán éri meg, mert egy jó szakmával sokkal többet is lehet keresni egy másik cégnél. A főnököt nem igazán érdekli a munkások sorsa, csak haladjon a munka. Nem valami humánus és emberbarát közösség. Viszont biztos munkahelyt adnak! Aki kicsit hajlandó áldozni a pénzből de nem akarja szétdolgozni magát annak ajánlom!
2017-10-12
A fizetesen kivul minden jo lenne. de a penz szar, nagyon....
2017-08-11
A munka nagyon nehéz elég sok erőt kivesz belőlem a nap végére, nem is igazán jó ez már így 50-hez közelítve. A cég korrekt módon kifizet mindenkit, de nagyon kevésnek találom a fizetést. A munkatársakkal elégedett vagyok jó kis társaságunk van.
2017-07-21
irto keves a love foleg egy ilyen porgos kemeny meloert
2017-02-21
Az előzőekkel szemben én szeretek itt dolgozni. A fizetés tényleg nem a legtöbb. Viszont nincsenek eszetlen túlórák, kiszámíthatatlan hirtelen behívások, nagyjából még az emberek is fixek már egy ideje. A főnökség támogatja a tanulást és a továbbképzéseket, nagyon jó velük dolgozni. Bejárást támogatják. Munkatársakkal nagyon jól ki lehet jönni, általában az emberek nagyon rendesek. Juttatási csomagja is elég kellemes.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Pest Majosháza, Tóközi u. 10.

A vállalat Magyarország legagyobb betonelemgyártó cége.

Vélemények más cégekről