PR-TELECOM Zrt - állás, fizetés, munka vélemény

PR-TELECOM Zrt

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-04
Szeretek itt dolgozni mert kiszámítható, jó munkahely, átlagos fizetéssel, de mivel közel van ezért nekem ez is jó. Megbecsült dolgozó vagyok, a főnökök se szemétkednek velem. Jó az irodai légkör nyugodtan és boldogan megyek be minden reggel. Jobb munkahely nem is kellhet!
2017-07-21
Jól lehet egyensúlyozni a munka és a magánélet között. A céges rendezvényeken mindig jó a hangulat. A munkatársak csudijók. :) A fizetés+ cafeteria is emészthető.
2017-05-22
A körülmények nem valami jók és sokat is kell dolgozni. Nem fizetik meg rendesen az embereket, viszont napról-napra egyre nagyobb a felelősség és egyre több a munka. Ha pozitív dolgot is kell mondani, akkor csak azt tudom, hogy viszonylag kiszámítható a hely és az idő, nem kell sokat túlórázni. A munkatársi viszonyok se olyan jók.
2017-03-12
A légkörrel nem lenne sok probléma, de az ügyfélszolgálaton dolgozni sosem volt a legkellemesebb. Nagyon sokat kell ülni, nagyon vigyázni kell mit mond az ember mert szúrópróbaszerűen visszahallgatják a beszélgetéseket. Nagyon sokat kell vonalban lenni a pihenőidő szinte minimális. Nagyon stresszes a munka az ügyfelek összes dühe és hülyesége ránkesik. A fizetés nem valami acélos sajnos de cafeteriaval tamogatnak ami nem rossz. a vezetőség szigorú nagyon nem kellemes munkahely. Viszont el lehet dolgozgatni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Pest Szigethalom, Vörösmarty utca 9-13.

Tv, telefon és internetszolgáltató.

Vélemények más cégekről