VAJDA-PAPÍR Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

VAJDA-PAPÍR Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-07-20
Leginkább csak a többi dolgozó miatt járok ide, megszoktam már az az igazság. De míg a fizetésem nem lesz több, addig el fogok gondolkodni a váltáson is!
2017-06-11
Nem rosszak itt a melók elég jó a fizetés vannak céges bulik, kajálda, busz. Mostanság emberhiányban, főleg szakemberhiányban szenvedünk szóval vannak nyitott helyek. Ezek nagyrésze elég kényelmes és jó, vannak kihívást jelentőek is. Persze a kollégák nagyon segítőkészek jó kis banda melózik itt. Viszont fel kell kötni a nadrágot mert sok a megrendelés tehát túlórák is be-be csúsznak.
2017-04-12
Nincs kiemelkedő fizetés pedig többet ígértek. Egy targoncás azért nem 150-et keres főleg nem nyugaton. Aki eddig azon gondolkozott, hogy ide jöjjön a pénz miatt ne tegye. Amúgy meg egész nap a gépen kell ülni és menni oda kell nagyon figyelni. A munkatársak között nagyon jó az összetartás ezt nagyon szeretem benne. A cég amit kell megad, a fizetés mindig időben a számlámon van, elszámolási bajom még nem volt velük.
2017-03-30
Nem egy hosszutavu munkahely rengeteget kell menni, a gyar se valami kellemes kornyezet a melo is unalmas. Viszont eleg jol fizet meg van utalvany is meg ilyenek szoval kis penzkeresesre mindenkepp jo nem olyan mint a rengeteg rabszolgatarto hely.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Pest Dunaharaszti, Némedi út 51.

A cég papíripari termékeket gyárt: zsebkendőket, wc-papírokat, papírtörlőket.

Vélemények más cégekről