S-Group Közép-európai Zrt - állás, fizetés, munka vélemény

S-Group Közép-európai Zrt

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-30
Jó jó csak kicsit kevés a fizetés. De amúgy kényelmes munkaidőnk van, változatos is mert sokszor máshol kell takarítani. Amúgy elég fárasztó de erre a szakmára ez a jellemző. A fizetést mindig időben megkapjuk aki szeretne túlórázni is tud ezzel pénzt keresni még. Van azért szabadidő is. Ajánlom!
2017-07-19
Az egyik legjobb vagyonvédelmi cég, nem dolgoztatnak halálra, nagyon emberi beosztása van. A fizetés is megfelel az ilyen helyeken megszokottnak.
2017-07-11
Sok a tulora de kifizetik. Amugy az oraber keves, de legalabb bejelentenek es nem minimalberre hanem rendesen. Munkatarsak rendesek bar van egy-ket izomagy aki picit tultolta anno a szurit es most az hiszi o szarta a spanyol viaszt. A fonok is azt mondjak normalis en nem sokat talalkozom vele. Unalmas egy melo amugy de jobb is mint allandoan rohangalni meg intezkedni.
2017-04-02
Megbízható cég ami mindig kifizet, rendesen lehet tulorazni náluk. A munkaidő elég hosszú és sok, de így lesz a hónap végén jó kis fizetése az embernek. A munkatársakkal nagyon szeretek együtt dolgozni sok nehéz helyzetet megoldottunk már tényleg nagyon profik és sokan szeretik is a munkájukat. Ez a cég pedig kitűnő hely ehhez.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest I. kerület, Hegyalja út 7-13.

A cég vagyonvédelemel foglalkozik főként, de portfóliójában szerepel a facility management is, illetve a munkaerő-közvetítés.

Vélemények más cégekről