ÉSZAK-BUDAI Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

ÉSZAK-BUDAI Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-09-24
Mostt már kezdik megbecsülni a munkaerőt mert egyre kevesebb van, a fiatalok között meg sokakat nem is érdekel az egész, vagy totál használhatatlnaok. Tisztelet a kivételnek. Beígértek béremelést remélem ez így is lesz, mert eddig maszekolásból sokkal többet lehetett keresni. Nem igazán érdekli őket a hűség, a régi dolgozók se kapnak több fizetést. Egy nagy előnye van talán a maszekokkal szemben, hogy itt elég sokat lehet fejlődni, amire maga a cég is nagy hangsúlyt fektet. Talán a jövőben majd jó munkahely lesz mert most még nem az.
2017-08-11
Nem jo hely alacsony fizu nincs rendes fonok se mer mindenki basztat. Meg szerencse hogy van par emberke akikkel eleg jol lehet dolgozni mindig megvan az alaphangulat. Ez az egyetlen jo dolog ebben a cegben.
2017-07-19
Kevés fizetést kapok a munkához mérten. Úgygondolom hogy egy szakember nem 150 ezer forintot ér meg ma Budapesten.
2017-01-06
Majd 10 évet lehúztam ott mert szerettem a munkám de ennél a cégnél majdnem kibrándultam belőle. Állandóan hajtottak minket, csak a profit meg a meló, ne legyen még életed se. Szerencsére hamar kiszálltam találtam jobb helyet. Ahogy hallom még most se egy jó hely, a fizetést is csak azért emelik mert nem kapnak embert. Így járnak a kapzsik!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest III. kerület, Kunigunda útja 76.

A vállalkozás gyengeáramú, és kis- illetve középfeszültségű villamoshálózatokat tervez, létesít és üzemeltet.

Vélemények más cégekről