PRIME RATE Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

PRIME RATE Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-27
A céget magát szeretem, de néhány itt dolgozó emberrel problémám van, mert sokan képtelenek másokkal dolgozni, bizalmatlanok vagy szarkavaróak. A gyomrom fordul már fel néhány embertől így pedig elég nehéz a munka. Aki ezt bírja, annak ez egy jó cég. Még a fizetés is átlagos.
2017-10-27
Nem egy nagyon jó munkalehetőség de ezzel is élni kellett. A fizetésemmel nagyon elégedetlen vagyok, azért 2017-ben ennyire keveset már nem illik adni. A munkatársak tartják még bennem a lelket hogy várjak egy kicsit később majd biztosan jobb lesz. ők legalább nagyon kedvesek, nem úgy mint néhány főnök. Nem is tudom manapság hol van már a humánus hozzáállás, nem hiszem el, hogy ennyire csak a profitorientáltság létezik. Szóval bizakodó vagyok és megelőlegezem a bizalmat, hogy nem egy rossz munkahely ez.
2017-08-11
A fizetésen kívül nagyjából mindennel megvagyok, még a környezet is elég tűrhető az iparághoz képest. Elég sok jófej emberrel tudok együttdolgozni, miattuk néha már megéri bejönni! A munka amúgy elég nehéz és fárasztó. Viszont cserébe régóta működő biztos munkahelyről van szó!
2017-07-18
Teljesen átlagos bejelentett munkahely. Minimálbérnél kicsivel több fizetés hajtós munka, Tovább ecsetelnem szerintem nem kell.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest IV. kerület, Megyeri út 53.

A vállalkozás nyomdai szolgáltatásokat nyújt már 1994 óta.

Vélemények más cégekről