Profinfo Team Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Profinfo Team Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-04
A fizetes keves a munkatarsak nagyon normalisak segitenek is ha kell. A fonok nagyon csendes mintha sunyitana nem szeretem. A takaritast nem mindig ugyanott csinaljuk de visznek minket. Eszkozok vannak a kornyezet is okes.
2017-09-23
Viszonylag biztos és jó munkahely előrelépési lehetőségekkel normális igazi csapatjátékos munkatársakkal. A fizetés viszont nagyon nincs jó sávban, becsületesen dolgozom pluszt is vállalok és így sem keresek valami fényesen. A dolgozókon spórolja le a cég a pénzt úgy érzem, mivel minden más hülyeségre nem is keveset költ.
2017-07-18
Barcsak jot tudnek mondani de nem igazan lehet. Nincs sok melo, a fizetes meg nagyon keves. Biztos melohely es nem vernek at senkit de a beremeles sokat huzodik mar.
2017-01-17
A munka eléggé rugalmas de amunkanapok azért mozgalmasak szoktak lenni. Minden eszköz biztosítva van és normálisan lehet velük dolgozni nem a szemétből kell várat építeni. A fizetés nagyjából az elvégzett munkával arányos én meg vagyok vele elégedve. A csapat szerintem elég jó, nekem a főnökeimmel sincs semmi problémám, aki végzi a munkáját azt nem basztatják. Aki kitartó szorgalmas és megfelelően végzi a dolgát az akár előlépésre is számíthat. Én szeretem és ajánlom is!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XXI. kerület, Karolina utca 65.

A cég vagyon-, személy-, és objektumvédelemmel foglalkozik, de vállalnak magánnyomozást, illetve vagyonvédelmi rendszereket is építenek ki.

Vélemények más cégekről