Mansion Danube Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Mansion Danube Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-06
Nem ide akartam bekerülni de most csak ide sikerült. Recepción vagyok és nagyon oda kell figyelni az íratlan szabályokra is, a nyelvek kötelezőek, meg a türelem. Abból sok kell de nagyon. Ha ezek megvannak és valakinek feszik ez az állás az állás viszonylag jó fizetésre, megbecsülésre számíthat. Fejlődni max nyelvben lehet ha valaki tanulni akar de annyi. A munkatársakat szeretem tényleg olyanok vagyunk mint egy nagy csapat, de ebben az iparban erre szükség is van, hogy mindenki összehangolt legyen.
2017-07-18
A fizetés még elég jó, de nagyon sokat kell érte gürizni. Nagy a szigorúság link embereknek semmiképp sem való. A magánélet igencsak háttérbe szorul sokat kell menni és fárasztó is.
2017-06-06
Biztos melohely atlagos fizuert nekem megfelel. Igaz sokat kell dolgozni de a munkam egyaltalan nem megterhelo siman vallalhato. A fonokot meg tudni kell kezelni neha le kell szarni amit mond mert mindig kapkod es sose tudja hol all a feje.
2017-04-11
Szobalány vagyok nagyon alulértékelt a munkák. Nem fizetnek valami sokat, és folyamatosan ellenőriznek mindenki bizalmatlan és kétszínű. Nem szeretem a munkatársaimat és magát a helyet se szeretem. Nem lehet nyugodtan dolgozni, valaki mindig beleszól valamibe és ez nagyon idegesítő már. Nem ajánlom!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest V. kerület, Apáczai Csere János utca 12-14.

A budapesti Intercontinental Hotel-t működtető vállalat.

Vélemények más cégekről