T-PLASZTIK Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

T-PLASZTIK Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-02
Utalom a melohelyet sokat kell jarni semmi fizetest nem adnak es meg maradj is csendben legyen eleg neked ennyi. Pofam szakad le hogy tele van ez az orszag ilyen helyekkel. Rabszolganak neznek meg gepnek ha valami bajod van akkor csend legyen mer te csak a barom melos vagy.
2017-08-13
Az egyetlen ertkelheto dolog a munkatarsak nagyon jo veluk dolgozni.
2017-07-11
Ha nem lenne kafeteria akkor egy nagy egyest kapna a cég, de az legalább picit megemeli a bért. Azon kívül nem egy nagy hely, eléggé koszos sokat kell gürizni.
2017-05-30
Nem jo munkahely senkinek se szoktam javasolni. Mocskos nehéz, az alapvető dolgok ugyan megvannak ahogy egy melohelyen kell de amúgy semmi extra. Ráadásul a fizetés a minimálbéres szinten van és ennyi pénzért komolyan a Tescoban töltök inkább árut.
2017-04-12
Ha nem vagy valakinek a rokona ugyis a szar melot kapod ahhoz meg lof*sz fizetes jar. Senkinek se ajanlom par honapig ki lehet talan birni.
2017-02-19
Viszonylag közel van könnyű bejárni és nagyon jók a munkatársak. A meló amúgy nehéz és szar a főnököket nem szeretem, a hely egeszségtelen izzasztó fárasztó. A fizetés kb semmire sem elég emelés itt ugyan nem lesz. Előrelépni meg úgyse lehet.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XIII. kerület, Szent István körút 2.

A cég fő tevékenységei: a gumi- és műanyaggyártás, illetve a habanyag feldolgozás

Vélemények más cégekről