Hód-Mezőgazda Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Hód-Mezőgazda Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-04
Szeretek itt dolgozni a rengeteg nehézség ellenére is. Az emberekkel nagyon nehéz bánni mindenki önfejű nagyokos és lusta. A vezetőség szigorú és mintha nem is akarna igazán ezzel foglalkozni mindent alacsonyabb szintre próbálnak meg lenyomni. Előrelépési lehetőség nem nagyon van uram-bátyám szinten maximum. A fizetés átlagos vidéki szinten jó. Aki szeretne az tud fejlődni is, de akarattal és szorgalommal se mindig sikerül, nagyon pofára mennek a dolgok.
2017-10-24
Rendes fizetes megbizhato fonok buta melosok
2017-08-11
Elegge osszevissza az egesz telen kevesebb a melo nem lehet olyan jol keresni mint nyaron. A munkatarsak kozott rengeteg a pletykas nagyon keves emberben lehet csak megbizni. A fizu normalisan megvan a fonok ideadja nem szarozik.
2017-07-10
Fokent szeretem mer kozel van biciklivel bemegyek es rendesen idoben megkapom a penzem meg a fonok se csesztet allandoan
2017-03-12
Semmi bajom sincs jo a melo eleg korrekt a fizu, a fonok is normalis jofej nem fel bekoszolni a kezet. A penzemet mindig ideadjak idoben jol itt dolgozni. En lajkolom.
2017-01-24
Sok a bunkó munkatárs és a munka is kiszámíthatlan. A fizetés se jó, nem ajánlom mindenkinek
2016-08-17
A love keves a melo meg sok es meg hajtanak is
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Csongrád Hódmezõvásárhely, Serháztér u. 2.

A cég mezőgazdasági tevékenységekkel: állattenyésztéssel illetve növénytermesztéssel foglalkozik. Tejet termel, illetve sertést és marhát dolgoz fel. Az állatoknak szolgáló takarmányt is a cég termeli és keveri.

Vélemények más cégekről