Gemenc Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Gemenc Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-06
Ugy latom egyesek alomvilagban elnek szivesen kikuldenem es outani saros foldbe fat vagni meg a hidegben kint melozni. Lehet akkor mar nem annyira hobbi lenne a hobbi. a fizetes meg hat inkabb egy jo vicc! meg hogy ajanlja….pfff….. sose ajanlanam.
2017-07-11
Ez már inkább hivatás mint jólkereső állás. Szeretem a természetet és szeretem azt amit csinálok. A munkát magát inkább annyira nem értékelném, éldegélni éppen lehet belőle.
2017-05-25
Nagyon nyugodt munka, kötetlen munkaidővel, sok jó munkatárssal akiknek ugyanúgy szenvedélyük a természet mint nekem. A cég helyzete stabil sőt növekszik, így nem kell félni hogy munkanélkülivé válnánk. Sokszor elég nagy a felelősség és jól kell tudni koordinálni a vállalkozók munkáját, mert rengetegszer képesek hibázni. Nekik smafu de mi igenis komolyan vesszük a munkánkat. A vezetőség mind anyagi mind eszközös támogatás megad a munkánkhoz, megbecsült dolgozók vagyunk. A szavunk igenis számít nekik. A fizetésemmel nagyon elégedett vagyok, de a munkát nem is érzem itt munkának hiszen imádom csinálni. Sajnos előrelépési lehetőségből nem sok van. Amúgy ettől az egy kis apróságtól eltekintve én nagyon ajánlom, szerintem nagyon jó munkahely minden szempontból!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Bács - Kiskun Baja, Szent Imre tér 2.

A Gemenc Zrt. erdő-, és vadgazdálkodással foglalkozik.

Vélemények más cégekről