SINIA Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

SINIA Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-30
Szeretni nem szeretem de elvagyok, jók a munkatársaim a főnök is lehetne meg volt is már rosszabb. a fizetés is elég jó túlóra elszámolva, bejelentés pipa. Pénzt időben megkapom. Nem egy nyugdíjig tartó meló, mert eléggé fárasztó sokat kivesz az emberből. Pénzkeresetnek jó de gyenge fizikummal megáldottak kerüljék mert a többiekkel is kibaszik.
2017-09-15
A fizetest lenyulja a fonok biztos azert ilyen keves! Nekem nem szamit itt az elorelepes meg akornyezet meg ezek a marhasagok csak a penzemnel legyek a ledolgozott meloert. De gyerekek ennyire keveset meg a 100-at is alig eri el?! Mikor az alberlet meg az egeben van! Ez magyarorszag!
2017-07-10
Fárasztó egész nap a gépnél ülni és teljesítményre nyomni a melót. A környezet egynek elmegy a munkatársak rendesek a munka viszont nem fizet jól!
2016-02-22
A főnök rendes kedves lehet vele beszélni. A munkatársak is normálisak elég jó a kollektíva. A gyár még most új így a gépek megbízhatóak jól működnek a környezet az öltöző tiszta rendezett. Jól fel vagyunk szerelve szerszámokkal. Lehet tanulni fejlődni. A napok hajtósak de nem kibírhatatlanok így nem is panaszkodom. Szakmunkásoknak elég jó a fizetésük de a segéderő se panaszkodhat úgy gondolom.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Nógrád Salgótarján, Park út 3-4.

A vállalkozás bútorok gyártásával foglalkozik.

Vélemények más cégekről