Audi Hungaria Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Audi Hungaria Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-06-09
A kollegak furjak egymast nincs rendes osszetartas. A szereldei fizetesbol nem lehet megelni egyszeruen. Par munkatars tanulhatna egy kis illemet mert ahogy hozzaallnak a tobbiekhez az kritikan aluli.
2017-05-20
Megerolteto monoton nehez fizikai munka nagyon keves fizetesert nem ajanlom
2017-03-29
Mindenki azt hiszi hogy milyen csodajó munkahely, rengetegen jönnek át az ország másik feléből is dolgozni. sajnos ki kell ábrándítsak mindenkit lehet hogy 10 évvel ezelőtt jó volt, de már biztosan nem az. Vagy az irodán a mérnököknek lehet nem rossz, de a soron melózóknak ugyanolyan sz*r mint a több tucat másik magyarországi gyárban. Állandó a hajtás ráadásul a gépek sokszor megállnak és be kell hozni a termelést. Egyszerűen nem jut idő az újak rendes betanítására, így az ő életük sem fenékig tejfel. A kezdőfizu minimálbér, amit aztán fel lehet 160 környékére tornászni de azért az egészséged igencsak lerongyolod. Helyieknek rendben lehet, de aki idejött és mondjuk albérletet fizet, annak édeskevés. A fizetés időben megvan, bár néha az elszámolással vannak kisebb problémák, a cafeteria meg csúszik ide-oda van hogy hónapokat késik.
2015-03-23
Normális munkakörülmények, öltöző, büfé, jófej munkatársak!
2014-05-16
A cafeteria megfelelő, de semmivel se extrább mint más munkahely. Biztos meló, de sokszor nagy a hajtás.
2014-01-21
Itt sosincs kiabálás, rendesek a főnökök. Időben van mindig a fizetés és még bolt is van a gyárban-
2013-06-01
Legaláb megélek belőle, és tűrhető az üzem.
2013-03-04
Bizos megélhetés, van rendes öltöző és parkoló. Orvosi ellátás cégen belül.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Gyõr, Kardán utca 1

Az AUDI Hungaria Zrt. a német Audi autógyár 100%-ban tulajdonolt leányvállalata. 1993-ban alapították Győrben, mára a világ legnagyobb motorgyára. Tevékenysége a motorok, motorkomponensek, valamint a gépjárműgyártáshoz kapcsolódó szerszámgyártás. A dolgozók száma a bedolgozókkal együtt eléri a 10.000 főt. Az Audi a legnagyobb külföldi befektető Magyarországon.

Vélemények más cégekről