Pek-Snack Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Pek-Snack Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-31
Bar nem igazan szeretek itt dolgozni tobb ok miatt is de azt le kell irni hogy a penz ideadasa tenyleg megy nekik…..amiert megdolgoztatnak eleg rendesen meg kemenyen.
2017-09-30
Keveslem a penzt a melo meg hol hot halal unalmas hol meg kegyetlenul hajtani kell es meg rengeteg a koszoni nem tudo bunko is meg csoves.
2017-06-20
A fizetes pocsek a munkatarsak is meg a ceg is az egesz az
2017-06-12
A munkakörnyezet még éppen megfelelő egynek mindenképpen elmegy. A fizetés átlagos, ami a későbbiekben talán majd több lesz. Egy összehangolt és nagyon jó csapat van, és a főnökök is viszonylag normálisak, amiben lehet segítenek. Rengeteget fejlődött a cég mostanság már csak a béreket kellene szintbe hozni, bár azért a környezeten sokat javítottak az biztos.
2017-06-10
Szeretek itt dolgozni modern az üzem, szeretem a munkatársaimat is. Nagyon jó a munka is.
2017-05-20
Jó munkahelynek tartom ahol szem előtt tartják a dolgozókat is nem csak a cég érdekeit. Az elvárások se magasak, mindenben korrekten fizet a cég, nincs feketemunka meg túlóraelmaradás sem. A munkavégzéshez céges mobilt is adnak, bár én területi képviselőként dolgozom. A munka maga hajtós, elég sokat vagyok bent pluszban de ennek eredményét hóvégén a számlámon látom.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Somogy Igal, Szántódi út 0175.

A vállalat 1998 óta működik és ma már Magyarország egyik legnagyobb sütőipari vállalata.

Vélemények más cégekről