FUSETECH Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

FUSETECH Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-30
Nemreg dolgozom itt de én elégedett vagyok nagyon, mindenki rendes a főnök is elviselhető, de a munka elég pörgős amihez én már hozzászoktam. Sok juttatást ad a cég. Van tanulási lehetőség szerintem érdemes élni vele! A fizetés nem valami jó de előrelépéssel már többet ajánlanak.
2017-08-14
Utalom az egeszet sztem itt minden allati szar. A fizetes meg a magyar atlaghoz kepest is alacsony a melost hajtjak kiabalnak vele szinte embernek se nezik! Nem ajanlom, nem szeretem mindenki kerulje.
2017-06-21
Mocskosul keves a penz nem eri meg idejonni.
2017-03-13
Vannak előrelépési lehetőségek a fizetés mindig pontosan érkezik meg a dolgozók is nagyon rendesek jól együtt dolgozni mindenkivel. Van céges buszjárat hoz-visz, étkező. A munka eléggé nehézkes irtóra kell sietni kapkodni.
2017-03-01
A fizetes mennyisege a legnagyobb szívfajdalmam, mert a sima melosnak nevetseges osszeget fizetnek ki. A szakik mar annyira nem panaszkodhatnak.
2017-02-28
A vezetőség rendes. A munkatársak közvetlenek, jó velük dolgozni. Biztos, stabil hátterű cég és még a fizetések is mindig pontosak. A túlórákat tisztességesen kifizetik, nem sumákolnak. Nekem bevált!
2016-04-10
Sokat kell dolgozni sokat kell menni rengetega túlóra és kevés a pénz. Rabszolgatartók csak!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Somogy Kaposvár, Guba Sándor utca 38.

A Fusetech biztosító betétek és áramváltók gyártásával foglalkozik.

Vélemények más cégekről