Federal Mogul Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Federal Mogul Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-08
A fizetes nem rossz sot ha jol meghuzza az ember becsuszik egy-egy tulora akkor jol lehet keresni. A helyrol sokat nem tudok mondani olyan mint a gyarak nagyresze csak itt talan tobbet fizetnek az atlaghoz kepest. Aki ugyes normlais fizetest ki tud maganak harcolni.
2017-08-19
Nagyon pocsek minden foleg amit elvarnak az embertol a beled is kihajtjak es persze a penzrol meg ne is beszlejunk mert KEVES! A nyalosoknak all a zaszlo a kiskedvencek szinte barmit csinalnak ugyis te leszel a hulye akit lecsesznek. Ha hagyod magad itt tuti bedaralnak. Kemeny hely!
2017-06-20
Viszonylag jó a fizetés meg a melo se olyan nehéz, el lehet itt melózni. A munkatársak is rendben vannak sokat segítenek.
2017-01-10
Emészthető melóhely de könnyű és vidám percekre senki se számítson eléggé kőkemény ami itt folyik. Cserébe a pénzt nem sajnálják aki rendesen dolgozik az biztosan nem fog erre panaszkodni. A linkekre nem tudok mit mondani ugyis hamar lemorzsolódnak.
2016-06-23
Nemrég kezdtem itt a munkát és eddig még tetszik. Nehéz és fárasztó a körülmények közel sem ideálisak de nekem az alényeg hogy keressek és a munkatársakkal se legyenek nagy bajok. NA ez a kettő is biztosított. Jó fizetés van meg további támogatások kaja stb. Nekem bejött.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Kunsziget, Fő út 51.

A cég autóipari gyártóknak és beszállítóknak készít alkatrészeket.

Vélemények más cégekről