EURASIA LOGISTICS Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

EURASIA LOGISTICS Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-06
Nem csinalok magambol bohocot meg nem fogok allandoan ugy ugralni ahogy itt paran akarjak elukon azzal a hulyevel. Embertelenul sokat kell dolgozni inkabb keresek egy 10-el kevesebbet de nyugodt vagyok egesz nap tudok cigizni is parszor.
2017-08-01
Jó itt dolgozni mert sokat lehet keresni, az emberek is normálisak jó csapat van. A meló amúgy nagyon pörgős minden nap hajtani kell a fizetésért, az elvárások túlzóak. Ilyen gépekkel alig lehet tartani az ütemet, a főnökökkel sokszor van veszekedés nagy a feszültség és a stressz. Aki bírja testileg meg lelkileg annak ajánlom!
2017-06-29
Nagyon sokat kell dolgozni gyorsan, állandó a kapkodás. Nem rossz a fizetés.
2017-05-23
A fizetés viszonylag jó a cégnél, viszont megvan az ára mert nagyon sokat várnak el az emberektől, rengeteget kell dolgozni, gürizni szó szerint. A magánélet főleg egy magasabb beosztásban már nagyon háttérbe tud szorulni. Előrelépési lehetőségek közül is számtalan van az Eurasianál, a vezetés próbál törődni a dolgozóival. Becsületes és kitartó munkával elég sokat lehet elérni, és a kereseti lehetőség is megnövekszik. A munkakörülményeken viszont még javítani kellene sok eszköz elavult illetve sokszor rossz, ami megnehezíti a dolgozók munkáját!
2016-11-07
Nem szeretek itt dolgozni, rossz a melo sokat kell bejarni meg az asszonyra se jut ido rendesen
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Esztergom, Mátyás király utca 46.

A cég logisztikai szolgáltatásokat nyújt főként hazánkban működő japán cégek, illetve közép-, és kelet-európai cégek számára.

Vélemények más cégekről