GENERAL-PLASTICS Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

GENERAL-PLASTICS Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-31
Nekem nincs annyira sok negatív véleményem néha van szopatás de ez szerintem általános az ilyen helyeken, meg szerencse kell milyen műszakvezetőt fogsz ki. Amit azért mindenki figyelmébe ajánlok hogy mindent és mindenkit kifizetnek és ez a fontos!
2017-10-12
Nagyon jó a csapatmunka, abban a műszakban, amelyikben én dolgoztam. Van céges busz meg kajálda könnyen be lehet járni. Számos uttatás közel lehet választani. A műszakok fixek így tudom mikor tudok a családommal lenni, van időm főzni.
2017-08-25
Kellemtlen nehez fizikai munka de biztos penz van belole semmit se szoktak lenyulni a tulorazat is kifizetik lehet vallalni. Nem a legjobb de aki dolgozni akar az meg fogja itt talalni a szamitasait.
2017-07-13
Én nem régóta vagyok ott, de nagyon szar hely. A legtöbb műszakvezető beképzelt (tisztelet a kivételnek) és állandóan b*sztatják az embert. Ha együtt vagy más műszakosokkal és nincs elég munka akkor átküldenek másik üzembe, tök mind1, hogy még nem voltál ott, hogy fingod nincs róla mit kell csinálnod és hogy nem oda vagy felvéve. Amint tehetem én le is lépek.
2017-04-28
Nincs itt sem jo fizetes nem tudom ajanlani.
2016-12-05
Nagyon jók a munkatársak, öröm belük dolgozni. A felettesek rugalmasan állnak mindenhez, de kevés a fizetés.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Holland fasor 11.

A vállalat székesfehérvári üzemében műanyagtermékeket és alkatrészeket állítanak elő.

Vélemények más cégekről