VADEX Mezőföldi Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

VADEX Mezőföldi Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-09-20
Nem egy életcél itt melózni csak átmenetileg vagyok itt míg megy a fakitermelés. Kemény fizikai meló, nem is igazán szeretem csinálni. Minden nap végén hulla vagyok és ehhez jön még egy nagyon alacsony fizetés is szóval ja nem jó.
2017-05-28
Kellemes jó környezet és egyszerű szerethető munka. A fizetéssel is elégedett vagyok bár nem sok.
2017-05-21
Nem sok a fizetes
2017-05-12
Szeretek itt dolgozni mert nagyon nyugodt a légkör nincs kapkodás termelés mint egy gyárban. A közvetlen munkatársaimmal jó együtt dolgozni mindenki nyugodt kiegyensúlyozott. Nagyon szeretem a természetet ez a fő oka hogy ezt a hivatást választottam. A munkámban néha vannak nehézségek de ezeken hamar át lehet lendülni. A főnökömmel szinte baráti a viszonyom, szóval nem kell idegeskedve bemenni a munkahelyemre. A munkaidő fix, de ha baj van bármikor elmehetek, azért ez sem szokott mindenhol így lenni. A fizetésem nem magas, de nekem elég ahhoz éljek és még félre is tudjak rakni, aztán ha nem lesz előrelépés ilyen téren, akkor meg fogom gondolni a váltást. Tehát összegezve egy nyugodt átlagosan fizető kibírható munkahely.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Székesfehérvár, Tolnai u. 1.

A VADEX Mezőföldi Zrt. a Közép-Dunántúli régióban, mintegy 19 ezer hektáron folytat erdő- és 29 500 hektáron vadgazdálkodási tevékenységet.

Vélemények más cégekről