SHOEBOX Kft. (Office Shoes) - állás, fizetés, munka vélemény

SHOEBOX Kft. (Office Shoes)

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-04
Bár olyan sok időt nem húztam le itt, nekem mégis pozitív élményeim voltak az Officenál. A munka nem halálos, fárasztja a lábat de nem kell beleszakadni, ráadásul a környezet is rendezett kellemes, gondoljatok csak bele egy gyárban milyen lehet. A fizetés szerintem olyan közepes, nekem pillanatnyilag nagyon is jó volt. A munkatársi közösségi fantasztikus volt, nagyon jól éreztem magam köztük, hamar befogadtak. Csillagos ötös jár nekik!
2017-06-24
Keves a fizetes es egy-ket emberrel nagyon rossz egyutt dolgozni mert benyaltak magukat es ok semmit sem csinalnak egesz nap szinte. Igy nehez 10-12 orat vegigmelozni
2017-06-11
Nagyon alacsony a fizetés, renget minden függ a vezetőtől, mert ha rendes akkor jó, de amúgy nagyon csúnyán meg tudja keseríteni az ember életét. Menni kell hétköznap és hétvégén is, a beosztás eléggé össze-vissza van, de van természetesen szabad hétvége is. A munkatársak őszintén eléggé vegyesek van, akivel jól kijövök, de van akivel ki nem állhatjuk egymást. Szerencsére utóbbiból nem sok van, tényleg jó kis csapatunk van. A környezetet nem kell bemutatni szerintem mindenki tudja milyenek a boltok. A munkanap hosszú és fárasztó de azért hétvégi napokkal már a 160-at is el lehet érni, bár ez nagyban függ attól, hogy mennyi hétvégi nap van benne. Bizonyos rugalmasságot megkövetel a munka, mert néha előfordul hogy be kell ugrani más helyett, de szerencsére ez nagyon ritka. Szóval mint kitűnik nem olyan rossz hely ez, főleg hogy semmi komoly végzettséget nem igényel.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Szőlőkert u. 9.

Az Office Shoes nevű bolthálózatot működtető cég.

Vélemények más cégekről