Linartech Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Linartech Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-08-20
A főnökök elég szigorúak a rendet nagyon be kell tartani és feszített a tempó. Nem sok hibázási lehetőség van elég pontos és gyors munkát várnak el, de meg is fizetik cserébe. Minden szerszámmal rendelkezünkígy nem kell tákolni gányolni ez azért a mi munkánkban nagyon fontos. A kitartó munkát anyagilag is jutalmazzák de szerintem ez inkább a fiataloknak a jó, akik tapasztalatot és pénzt akarnak szerezni az idő árán.
2017-06-23
A jó munkaert jól megfizetik és igyekeznek is megtartani. Aki a szakmájában ügyes itt egy nagyon biztos és jól jövedelmező állást talál.
2017-03-30
Külön örülök, hogy egy ilyen cégnél tudtam elhelyezkedni mint a Linartech. NAgy név a szakmában, szerintem ez az a hely ahová mindenki egy picit titkon vágyik. A Környezet nagyon kulturált, előkelő impozáns, a jó munkához minden adott. A munkatársak is vérprofik mindenki tudja a dolgát és hatékonyan teszi is. A pénzbeli juttatásokkal maximálisan elégedett vagyok, a jó munkaerőt igenis megfizetik itthon is, itt pedig főleg, a szorgalomnak megvan az eredménye. Itt az nem előléptetés hanem inkább a bónuszok. A vezetők is nagyon rendben vannak, úgy érzem jó irányba terelik a céget és jó példát mutatnak a dolgozóknak. A cég biztos munkahelyet kínál, érdemes megragadni!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIV. kerület, Hermina út 17/C.

A cég belföldön gépjárműjavítással illetve értékesítéssel foglalkozik.

Vélemények más cégekről