SZAMOS Cipőipari és Kereskedelmi Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

SZAMOS Cipőipari és Kereskedelmi Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-06
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a fizetés és az üzem nem valami jó hely, de amúgy az emberek pl nagyon rendesek és normálisak, betanítanak segítenek. A munkaidő nagyjából kötött számolható a szabadidő. Van kedvezményes kajalehetőség, cafeteria biztosítás. Bizony területeken fizetésemelést is lehet kérni ez leginkább a szakmunkásokra igaz mert belólük nagyon kevés van és állandóan kellenek.
2017-10-02
Sajnos ami lényeges lenne, mégpedig a fizetés, azt itt nagyon elhanyagolják. Pedig itt a megélhetésről van szó. A körülmények se jók a munka is sietős, nincs idő megállásra. A termelés kegyetlen világ.
2017-08-18
Egy jó munkahely ajánlani tudom, mert egy jó és összetartó banda dolgozik itt, mindenkit szeretek. A cégnél van étkezési lehetőség, kúltúrált az öltöző. Odafigyelnek a munkavédelemre, munkaruhát kapunk, nagyon régen nem volt már munkahelyi baleset. A gyárat nagyon könnyen meg lehet közelíteni, akár busszal megy valaki, de van a biciklinek tároló meg jó nagy parkoló.
2017-03-10
A penz az keves nagyon
2016-12-01
Biztos es jo munkahelyem van megha nem is a legtobb a fizetes. Szeretek itt dolgozni a munkatarsak nagyon jok. A munka faraszto de nem rossz a penz sem.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Szabolcs-Szatmár-Bereg Csenger, Ady E. u. 82.

A Szamos a térség legnagyobb foglalkoztatója és cipőgyártással foglalkozik.

Vélemények más cégekről