SPEIDEL Hungária Ruházati Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

SPEIDEL Hungária Ruházati Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-30
Vészmegoldás csak ez a hely, amint lehet megyek át ausztriába ott sokkal könnyebb meló van sokkal több pénzért. Nem is szeretem én ezt, ennyit még sose melóztam azért a kis 100 ezres fizetésért. De itt mindenki hajt mint a bolond, mert sajnálják tőlünk a normális fizetést!!
2017-09-12
Nagyon sokat kell dolgozni szinte ehberert. Majdnem mintha robotok lennenk a gepek elott. Eleg sok kis apro baleset elo szokott fordulni foleg a kezunkkel de ennek is a kapkodas az oka a penz miatt.
2017-08-16
Nagyon kell hajtani és dolgozni kapkodni hogy meg azt a kevés pénzt is megkapjuk hóvégén. Nagyon fárasztó munka hiába egész nap ül az ember a dereka lába kikészül egyszerűen. Megis eleg sokan jonnek mert mindenkinek kell a munka. Nem ajanlom!
2017-06-17
Nem jo mer nem sok a penz
2017-01-30
Oszinten mondva sok jot nem tudok elmondani. Talan csak az emberek ok azok. A munka amugy alulfizetett darabos, emiatt nyomni kell egesz munkaidoben mint a hulye, hogy a hovegere valami kis penzunk is maradjon es legyen. Sajnos az en allapotomban masfajta munkara nem nagyon vehetnek fel emiatt el kell ezt viselnem pedig nem egyszeru.
2016-04-20
A gyarban nagyon jo a hangulat a csajokkal mindig jol elvagyunk. hajtani kell kemenyen hogy meglegyen hovegen a penzunk.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Szombathely, Pásztor u. 1/A

A cég alsóneműt gyárt.

Vélemények más cégekről