PROTOKON Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

PROTOKON Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-04
Fasza munkahely a kollegakkal nagyon jo a kapcsolat atlagon feluli a fizetes biztos megelhetest nyujt. Kesobb mar eleg jo fizetest lehet elerni, ha valaki eleget dolgozik! Ajanlom jo munkahely jo!
2017-10-23
Örülök hogy itt dolgozhatom, mert a munkának megvan az eredménye, a kitartást és a szorgalmat megfelelően kompenzálják anyagilag. A munkahely nagyon stabil, anyagilag és termelésben is folyamatosan növekszik. Csapatokban dolgozunk, nagyon fontos hogy jó emberekkel legyen valaki körülvéve, mert az nagyban meghatározza a munkáját. Nekem ebben szerencsém van. Ami viszont nagy hibája a cégnek, hogy nem biztosít megfelelő betanítást és oktatásokat így mindenkinek a saját szorgalmától függ, hogy mennyire fog és tud előrehaladni. Rengeteg időt elvesz a szabadidőből is a munka, nekem ez elég sok problémát okoz otthon. A körülmények se feltetélenül olyan jók, mint ahogy egy multitól érkező villamosmérnök azt gondolná. Mindezek ellenére én szeretek itt dolgozni kiegyensúlyozott munkahely nagyon jó fizetéssel és szerintem ez a mai világban a legfontosabb.
2017-06-11
Jó a fizetés és nagyon jók a munkatársak állítom a környék legjobb munkahelye. Nagyon szeretek itt dolgozni. Sőt a legtöbb munkatársam is szeret.
2016-10-22
Szeretem mert jo a penz
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Bács - Kiskun Kiskõrös, Petőfi út 99.

A vállalat közlekedéstechnikai, banktechnikai eszközöket gyárt, illetve fitnesszgépeket is szerel össze.

Vélemények más cégekről